جعفر صابری/اصغر قاتل

ساخت وبلاگ

جعفر صابری

 

 

اصغر قاتل

 

هر عملی عکس العملی دارد مساوی با آن و در خلاف جهت یعنی اگر جسم A به جسم B نیروی F وارد کند جسم B به جسم A نیروی F- وارد می کند.

- نیروهای عمل و عکس العمل برآیند ندارند زیرا به دو جسم وارد می شوند. فقط از نیروهایی می توان برآیند گرفت که به یک جسم وارد شوند. قانون سوم نیوتون:

قتلهای زنجیره‌ای یا سریالی یکی از وحشتناک ترین جنایاتی است که طی آن قاتل معمولا با شیوه‌ای مشابه،               به کشتن تعداد زیادی از افراد مبادرت می‌ورزد.
قتل‌های زنجیره‌ای یا سریالی به گونه‌ای از قتل اطلاق می‌شود که طی آن فرد به قتل عمد بیش از یک نفر اقدام می‌کند. معمولا قربانیان این نوع از آدم‌کشی، جنست، نژاد، شغل و در اکثریت قریب به اتفاق گروه سنی مشترکی دارند. مطابق نظر روانشناسان این حوزه، معمولا افرادی که دست به چنین جنایاتی می‌زنند کودکی خوبی نداشته‌اند. بیشتر این افراد در محیط‌های خانوادگی متشنج و پرآشوبی پرورش یافته‌اند که نتیجه اتفاقاتی چون طلاق و جدایی بوده است.
در فضاهای خانوادگی اینچنینی, حس استقلال و اعتماد به نفس کودک آسیب می‌بیند و دچار کمبود توجه می‌شود. او برای جبران و رهایی از این حس، به دنبال ساختن مدینه فاضله‌اش می‌رود؛ دنیایی که در آن هیچ کمبود و محدودیتی ندارد و هر آنچه تمایل دارد را انجام می‌دهد و تنها به ارضای امیال خود می‌اندیشد. نتیجه این تمایلات گاهی چیزی می‌شود که از آن تحت عنوان قتل زنجیره‌ای یاد می‌شود. این قتل‌ها در تمام نقاط جهان اتفاق می‌افتد و مرتباً اخبار بسیاری در رابطه با این جنایت و به عبارتی، این وحشتناکترین بیماری روانی شنیده می‌شود. کشور ما نیز از این فهرست مستثنی نبوده است

اما بد نیست بدانیم این گونه افراد در روابط خود حتی با حیوانات نیز بشدت بد برخورد می نمایند و حیوان آزاری در وجودشان است . برای نمونه محمد بیجه ابتدا یک حیوان آزار بود.در بعضی از این جنایات افراد به سراغ کودکان و   نوجوانان و زنان میروند که از توان جسمی کمتری در مقابل آنها برخوردار می باشند.

 این افراد که بدون شک  در کودکی خود دچار بحران های شدید روحی وروانی بوده اند همواره در گیر رنجی هستند که بر آنها شده و حتی با انجام چنین رفتاری آرام نمی شوند .

این گونه افراد بعد از تکرار رفتار های خشونت آمیز به مرور به آنها عادت مینمایند.

 این عقده ها در ابتدا با فریاد زدن ، تحقیر کردن ، توهین  به دیگران همراه است ولی موارد ی هم بوده که بدون هیچ علائم قبلی و یا خشونت ظاهری انجام شده و فرد در کمال خونسردی اقدام به جنایت نموده.

فردی که دچار کودک آزاری است به مرور این رفتاررا تکرار می کند و اینکه امروز ما شاهد رفتار دو جوان بودیم که نوجوانی را در سطل زباله می اندازند ودر حالی که میخندند  از او فیلم میگیرند  باید به عملی که در گذشته بر ایشان صورت گرفته توجه نمود و این فاجعه را باور داشت که متأسفانه این گونه افراد اصلاح پذیر نیستند و همواره باید مورد توجه و مراقبت قرارگیرند.

 با نگاه به پرونده های قتل هایی این گونه می بینیم که چطور این افراد بعد از مدتی نه تنها اصلاح نشدند بلکه حتی بعد از به زندان رفتن بسیار خطر ناک تر نیز شده اند .

 شاید در نگاه اول این یک بیماری باشد اما باید پذیرفت که بیماری بسیار خطرناکی است.

هدف ما بوجود آوردن ترس و دلهره در بین مردم نیست بلکه هوشیاری است هم برای مردم و هم برای مسئولین .

 هر عملی را عکس العملی است این تمام موضوع سخن ما است .

 اگر به نتیجه رفتار ها و سیاست های اجتماعی توجه لازم نشود متأسفانه باید شاهد مواردی بی نهایت فجیح تر از این گونه نا هنجاری های اجتماعی باشیم.

 شاید پذیرش این که یک تیم فوتبال در مسابقه ای شکست میخورد وطرفدارانش اتوبوس را آتش میزنند کمی دور از عقل باشد اما واقعیت دارد . اتفاقات جامعه و سیاست های جاری باز خورد شدید تری  خواهد داشت جوانی که شرایط ازدواج برایش مهیا نباشد ، تفریح کافی نداشته باشد ، درآمدی نداشته باشد ، و نتواند خودش را و نیاز های جسمیش را ارضا کند از طرف دیگر مواد مخدر با قیمت کم  به وفور در اختیارش باشد به سراغ ضعیف ترین اقشار جامعه کودکان ، زنان و متأسفانه پناهندگان (افغانی) میرود .

این واقعیت را باید پذیرفت که مهیا نمودن بستر مناسب برای یک زندگی معمولی لازمه یک جامعه سالم است .

شاید سؤال شود پس چرا در کشور های اروپایی و آمریکایی نیز چنین مواردی هست البته باید پذیرفت که بحث  فاصله طبقاتی در همه ی جهان وجود دارد .

اما ما کشوری مسلمان هستیم و باید به اصول دینی مان که عدالت اجتماعی است توجه نمائیم. اینکه در دین اسلام سفارش میشود ازدواج دختر در نه سالگی و پسر 14 سالگی صورت بگیرد نه این است که باید در این سن ازدواجی فوری صورت بگیرد بلکه مسئولین محترم بدانید این افراد در این سن چه نیاز هایی دارند و به فکر رفع این نیاز های خدا داد باشید.

 اگر بستر ازدواج و کار و همه موارد فراهم نشود باید شاهد مواردی بد تر از این هم باشیم . که تا کنون هم بوده ایم.

 ازدواج سفید یک راه کار مناسب نیست ،آتش زیر خاکستر است و بازخورد های بعدی آن در آینده خود نمایی میکند.

 بی تفاوتی همسران به یکدیگر ، طلاق های عاطفی و مواردی از این دسته به مرور تأثیرشان را در جامعه نشان میدهند که یکی از آنها فرزندا ن نا خلف و انسان های خطر آفرین خواهد بود.

اینکه دولت تصمیم می گیرد و بنزین را گران میکند به خودش و سیاست هایش ربط دارد اما نوعی بی درایتی است که همزمان، نرخ سرویس های عمومی را گران تر کند و یا بدون اعلام قبلی باشد اگر این کار ها لازم است ای کاش اول ماشین ها راگاز سوز میکردند و نرخ گاز سوز کردن ماشین یک شبه سه برابر نمی شد این تنش ها وحشت ناک است و بدون باز خورد اجتماعی نخواهد ماند!

در ادامه برای  علاقه مندان بعضی از موارد ی که در جامعه بوجود آمده را تقدیم مینمایم و امید وارم راه درست ابتدا از  محیط گرم خانواده بعد هم مدارس  دنبال شود و همین طور دولتمردان موضوع را جدی بگیرند.

انشاءالله.   
علی اصغر بروجردی معروف به اصغر قاتل متولد 1272، اولین قاتل زنجیره‌ای ایران بود که 25 کودک عراقی و 8 کودک ایرانی، در مجموع 33 کودک ، به دست این قاتل روانی به قتل رسیدند. علی اصغر بروجردی در خانواده متزلزلی به دنیا آمد. خانواده او از بدنام ترین و شرورترین‌ها بود. زلفعلی راهزن پدربزرگ او در ملایر و اراک اقدام به قتل و چپاول کاروانها می‌کرد. پدرش علی میرزا نیز در قتل و غارت آوازه پدر را داشت و از جنایتکاران شهره دوران بود

ادامه همین جا...

دکتر جعفر صابری...
ما را در سایت دکتر جعفر صابری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : jafar-saberio بازدید : 300 تاريخ : پنجشنبه 5 دی 1398 ساعت: 5:43