دکتر جعفر صابری داری چیکار میکنی!؟

ساخت وبلاگ

داری چیکار میکنی!؟

خیلی از ما چنان درگیر با خودشان شدن که نمیدانند چه میکنند و چگونه به خود لطمه می زنند !در بیشتر مواقع لجبازی از موارد دیگر مثل حسادت و کینه یا رقابت پیشی میگیرد و انسان با لجبازی اول به خودش و بعد به دیگران بشدت لطمه وارد می نماید ،او می اندیشد که باید کاری کند تا طرف مقابل را ادب نماید و به او بفهماند که حق با او نیست و ... این لجبازی و اصرار برای اثبات خویش به دیگران شیرین ترین لحظات زندگی و عمر ما را نابود میسازد !

با خودمان چه میکنیم ما چه میدانیم ساعتی دیگر زنده هستیم یا نه این مسیر کوتاه عمر برای ما چه پیشبینی های نموده و از همه بدتر این که با چنین رفتاری با شدت تمام به بیشتر اعضاء حیا طی جسممان نیز لطمات شدیدی را وارد میسازیم و باخشمی که داریم به دنبال قربانی میگردیم که در بسیاری مواقع عزیزانمان خواند بود!

گرچه راه درمان این گونه بیماری ها طولانی است اما اگر شخص بخواهد میتواند با قرار دادن خیش در مسیر درمان به مرور رو به بهبود برود .

دردناک این است که در بیشتر مواقع فرد خود نیز باور ندارد که بیمار است و سعی میکند دیگران را مقصر بداند تا از رفتار ناشایست خود دفاع نماید.

بیماری لجبازی خیلی شبیه کینه ورزی است با این تفاوت که در کینه ورزی فرد تحمل بیشتری برای جبران نشان میدهد اما در لجبازی بیمار بشدت تمایل دارد خیلی زود تلافی نماید و انتقامش را دو یا چند برابر از طرف مقابل بگیرد.

رفتار های پرخطر و همراه با توهین و تحقیر از نشانهای لجبازی است و نکته جالب ایناست که گاهی افراد لجباز در مقابل هم قرار میگیرند و هم به خود و هم به اطرافیانشان لطمه میزنند.

تمرین صبر و شکیبایی به همراه تحقیق و گفتگو برای روشن شدن اصل ماجرا میتواند بهترین راهکار برای جلوگیری از آغاز لجبازی باشد .

لجبازی ریشه در کودکی ما دارد روش های نادرست تربیتی و برخورد های والدین یا نزدیکانمان پس باید پذیرفت که قربانی شده ایم ولی میتوانیم خود را درمان کنیم .

عشق ورزیدن به دیگران رفتن به طبیعت ایجاد علاقه به هنر ،حضور در نمایشگاها و یا موزه ها ،شنیدن موسیقی ملایم و دیدن فیلم های عاطفی از جمله راه های درمان است که به مرور میتواند به ما کمک کند مراقبه و حضور در کلاسهای مدیتیشن رقص و شادی همه و همه این بیماری را در ما کم رنگ خواهد نمود .

اما اگر به درمانش همت نکنیم بخصوص برای آقایان بسیار خطر ناک است که در بعضی مواقع کاهی به قتل نیز ختم می شود !

لجبازی در زندگی زناشویی سرانجام مطلوبی ندارد و لذا درمانش را بشدت برای دوستان پیشنهاد مینمایم .

فراموش نکنیم لجبازی آغاز خشم است و خشم همواره قربانی میگیرد !

یا حق

جعفر صابری


موضوعات مرتبط: سر مقاله

دکتر جعفر صابری...
ما را در سایت دکتر جعفر صابری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : jafar-saberio بازدید : 13 تاريخ : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 ساعت: 20:52